Προβολή για το Trafficking στο 3ο Φεστιβάλ Θερινού Κινηματογράφου

Athens Open Air Q - 01

Τρίτη 03 Σεπτεμβρίου και το 3ο Φεστιβάλ Θερινού Κινηματογράφου της Αθήνας ολοκληρώνει τη θεματική του Trafficking, με την προβολή στην Πλατεία Αυδή, του ντοκιμαντέρ «Not my life», σε σκηνοθεσία του Ρόμπερτ Μπιλχάιμερ και με την Glenn Close, στον ρόλο του αφηγητή.

Μετά την προβολή της ταινίας «Εδέμ» (στις 03 Ιουλίου) με την ιδιαίτερη ερμηνεία της Τζέιμι Τσανγκ και σε σκηνοθεσία της Μέγκαν Γκρίφιθ, αλλά και την προβολή του φιλμ «Λεωφόρος Μηδέν» (Avenue Zero) του 2009, σε σκηνοθεσία της Ελέν Σοκέτ (στις 29 Ιουλίου), το 3ο Φεστιβάλ Θερινού Κινηματογράφου της Αθήνας – Athens Open Air Film Festival, ολοκληρώνει τη θεματική του για το Trafficking, με την προβολή στην Πλατεία Αυδή, του ντοκιμαντέρ «Not my life» (2011), σε σκηνοθεσία του Ρόμπερτ Μπιλχάιμερ.
Athens Open Air Q - 05
Το «Not My Life» μιλά για τα παιδιά του κόσμου και αφορά κάθε σκεπτόμενο άνθρωπο. Το ντοκιμαντέρ σκηνοθετεί ο Ρόμπερτ Μπιλχάιμερ, ο οποίος ήταν υποψήφιος για Όσκαρ το 1989, για το ντοκιμαντέρ «The Cry of Reason: Beyers Naude – An Afrikaner Speaks Out». Στον ρόλο του αφηγητή, συναντάμε τη γνωστή ηθοποιό, Glenn Close.

Η ζωή των συγκεκριμένων παιδιών, τούς δείχνει το πιο σκληρό πρόσωπό της από τα πρώτα τους κιόλας βήματα. Καθημερινά, σε όλο τον κόσμο, εκατομμύρια παιδιά πέφτουν θύματα εκμετάλλευσης, κακοποιούνται και αναγκάζονται να ενηλικιωθούν πριν από την ώρα τους. Το φαινόμενο, όπως καταγγέλλουν και οι φιλανθρωπικές οργανώσεις έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις.
Athens Open Air Q - 04
Το επιβεβαιώνει και η καταγγελτική ταινία «Not My Life» (παραγωγής 2011), το οποίο είναι γυρισμένο σε πέντε ηπείρους και παρότι παρουσιάζει αλήθειες που σοκάρουν, μεταφέρει τελικά κι ένα μήνυμα ελπίδας.
Athens Open Air Q - 03
Το «Not My Life» είναι η πρώτη ταινία που απεικονίζει τις σκληρές και απάνθρωπες τακτικές του trafficking και της σύγχρονης δουλείας σε παγκόσμιο επίπεδο σε μία προβολή η οποία πραγματοποιείται με την ευγενική υποστήριξη της Πρεσβείας των Η.Π.Α. στην Ελλάδα.

Η ταινία «Not My Life» του Ρόμπερτ Μπιλχάιμερ, θα προβληθεί με ελεύθερη είσοδο την Τρίτη 03 Σεπτεμβρίου, στις 21:00, στην Πλατεία Αυδή, στον Κεραμεικό.
Athens Open Air Q - 06
Το 3ο Athens Open Air Film Festival – Φεστιβάλ Θερινού Κινηματογράφου της Αθήνας διοργανώνεται από το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας με την ευγενική υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ).

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s