Σχετικα

Καλώς ήρθατε!

Ο συγκεκριμένος ιστότοπος, είναι μια προσπάθεια καταγραφής των πεπραγμένων στο διαδίκτυο του υπογράφοντος, αλλά και η δημιουργία νέων.

Ένα ταξίδι, που ξεκίνησε το 2004 με αφετηρία τις Chimeres: «Οι χίμαιρες είναι μια ανήσυχη κοινότητα ανθρώπων που αναζητά τρόπους έκφρασης. Η αρχή έγινε το 2004 με το φαν-ζειν. Ακολούθησε το blog ενάμιση χρόνο αργότερα και απ’ το 2009 περιπλανόμαστε και στις συχνότητες του διαδικτυακού μας ραδιοφώνου.»

Εκτός όμως από τις Chimeres, είχα την τιμή να φιλοξενηθώ και σε άλλα αγαπημένα λιμάνια:

1. Στο Κινηματογραφικό blog Death by PopCorn όπου είχα την χαρά να φιλοξενηθώ από τον Φλεβάρη του 2009.

2. Στο περιοδικό συγκομιδής γραμμάτων και τεχνών Σοδειά όπου συμμετέχω από τον Γενάρη του 2010, με την Κινηματογραφική στήλη. Καθώς και στον ιστότοπο τους, όπου από την Άνοιξη του 2012, επιμελούμε την Κινηματογραφική Πρόταση της Εβδομάδας.

3. Στο Κινηματογραφικό ιστότοπο Cinefreaks στο οποίο έχω την τιμή να συμμετέχω από την Άνοιξη του 2011 – η παλιά έκδοση του.

4. Στον ενημερωτικό ιστότοπο του Στέλιου Κούλογλου Tvxs.gr όπου και επιμελούμε την Κινηματογραφική Στήλη, από τον Ιούλιο του 2013.

Παρά τη μεγάλη μου αγάπη, για τον χώρο της 7ης Τέχνης, το παρόν site δεν είναι απόλυτα Κινηματογραφικό. Είναι περισσότερο, μια περιπέτεια κι ένα ταξίδι, στο οποίο σας καλώ να ταξιδέψουμε παρέα.

Σας ευχαριστώ.

Advertisement

One thought on “Σχετικα

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s